• Nou
    Repelent reptile 5kg
    Repelent reptile 5kg

    Repelent reptile 5kg

    Review (0)
    480,00 lei
    Tax Included
    rplreptile
    Disponibil

    Bariera aromatica pentru a alunga reptilele. (5kg)

    Cantitate
    in stoc furnizor
    Scrie o recenzie

    Contacteaza-ne pentru a posta produsul pe SEAP sau plaseaza comanda si te contactam noi. Tel: 0269-211-008

    payment-benner

    Garantia noastra

    Plati sigure
    Plati sigure
    Plata cu cardul rapid si sigur
    Livrare rapida
    Livrare rapida
    Livram oriunde in tara 24/48 ore
    Retur 14 zile
    Retur 14 zile
    E ok sa te razgandesti!
    Magazin de incredere
    Magazin de incredere
    100% multumit sau banii inapoi
    Esti pe maini bune!
    Consultanta gratuita
    Te ajutam in proiectele tale.
    Esti pe maini bune!
    Esti pe maini bune!
    E promisiunea noastra!

    ❶ DETALII PRODUS :

    Repelentul de reptile  inlocuieste caile de atac traditionale de combatere a reptilelor. Este solutia ideala atunci cand nu doriti sa utilizati substante otravitoare sau capcane adezive si mecanice.
    Functia repelentului este strict de a tine departe reptilele, fara a fi daunatoare pentru ei insisi, mediu sau alte animale.
    Repelentul contine o combinatie de substante odorizante ce determina sarpele sa nu mai tranziteze sau sa stationeze in zona respectiva.

    Pentru a proteja o zonă în interiorul căreia este posibil să existe reptile, este nevoie să
    se aplice o cantitate mică de repelent de reptile pe toată suprafaţa.
    Folosind această metodă, un recipient de repelent de 600 g protejează aproximativ 60 - 70 metri pătraţi de suprafaţă. Asta inseamna 8 - 10 g pe metru patrat. Se aplică din nou repelentul de-a lungul perimetrului pe o bandă lată de circa 15 - 20 cm. Aceasta aplicare trebuie sa se faca dupa 48 ore. La crearea barierei de acces produsul este suficient pentru o banda cu lungimea de peste 300 - 400 metri liniari. Daca inca mai exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 - 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face "bariera de protectie" in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

    ❷ FABRICAT DIN :

    100% Uleiuri aromatice cu efect repelent.

    Ulei de camfor <5%

    ❸ A SE FOLOSI LA :

    -Utilizarea acestor produse este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata.

    -Substanta poate fi aplicata pe lângă apă dar nu în apă. Pentru a evita ca reptilele să ajungă şi să colonizeze lacuri, fântâni, piscine, etc. se aplică pe o porţiune de circa 15 - 20 cm în jurul ochiurilor de apă, pe limita maximă de prea plin.

    -Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care îi permite să rămână activ timp de 2 luni în condiţii atmosferice normale. O ploaie abundentă nu afectează produsul. Totuşi, după o ploaie prelungită şi puternică, este nevoie să se repete tratamentul. Când mirosul caracteristic al produsului se diminuează, eficacitatea acestuia este redusă.

    -Se poate aplica in zonele infestate de reptile, sau unde doriti sa preveniti prezenta lor: gradini, campuri, razoare, rondouri de plante, stive de lemn etc. in doza de 10 g pe 1 mp. In caz de infestare masina, pentru un tratament eficient se recomanda dublarea dozei.
    Repetati tratamentul la fiecare 8 - 10 zile, sau dupa o eventuala ploaie sau irigare de teren pe ariile de protectie. Cand mirosul produsului se pierde, scade si din eficacitatea acestuia.

    rplreptile

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Repelent reptile 5kg

    16 alte produse in aceeasi categorie

    Repelent reptile 5kg

    480,00 lei
    Tax Included
    rplreptile