Garantia noastra
Plati sigure
Plati sigure
Plata cu cardul rapid si sigur
Livrare rapida
Livrare rapida
Livram oriunde in tara 24/48 ore
Retur 14 zile
Retur 14 zile
E ok sa te razgandesti!
Magazin de incredere
Magazin de incredere
100% multumit sau banii inapoi
Produse
Slider Offer Banner

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Europrodhd.ro (europrodhd.ro)

Site-ul Europrodhd.ro (europrodhd.ro) este operat de societatea EUROPROD HD SIBIU SRL., cu sediul in Sos Alba Iulia bl. 18 Parter comercial, Sibiu, Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/629/29.09.2010.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Europrodhd.ro (europrodhd.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Europrodhd.ro (europrodhd.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Europrodhd.ro (europrodhd.ro) si a tertilor cu care Europrodhd.ro (europrodhd.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de peEuroprodhd.ro (europrodhd.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iarEuroprodhd.ro (europrodhd.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].