Kumulus DF 30g
      Kumulus DF 30g

      Kumulus DF 30g

      Review (0)
      3,00 lei
      Tax Included
      594874201897
      Disponibil

      Fungicid complex pentru combaterea bolilor din plantațiile de măr și din culturile de viță de vie, castraveți și pepeni verzi.

      Cantitate
      in stoc furnizor
      Scrie o recenzie

      Contacteaza-ne pentru a posta produsul pe SEAP sau plaseaza comanda si te contactam noi. Tel: 0269-211-008

      payment-benner

      Garantia noastra

      Plati sigure
      Plati sigure
      Plata cu cardul rapid si sigur
      Livrare rapida
      Livrare rapida
      Livram oriunde in tara 24/48 ore
      Retur 14 zile
      Retur 14 zile
      E ok sa te razgandesti!
      Magazin de incredere
      Magazin de incredere
      100% multumit sau banii inapoi
      Esti pe maini bune!
      Consultanta gratuita
      Te ajutam in proiectele tale.
      Esti pe maini bune!
      Esti pe maini bune!
      E promisiunea noastra!

      Proprietăți fizico-chimice: KUMULUS este un fungicid cu 80% sulf substanţă activă. Este formulat ca granule dispersabile în apă, de culoare gri-maro şi prezintă un miros caracteristic de sulf. Nu este coroziv.

      Mod de acţiune: Produsul Kumulus® DF este specializat pentru a combate făinarea la viţa de vie, măr și castraveţi. Kumulus® DF are acţiune de contact și acţiune prin vapori. După aplicare, produsul stimulează creșterea plantelor prin efectul pozitiv asupra fotosintezei. De asemenea, are și o acţiune secundară împotriva acarienilor.


      Instrucțiuni de folosire:

      Aplicați preventiv tratamentele cu fungicidul Kumulus DF, înainte de atacul făinării, respectiv înainte ca infecția să se instaleze. Pentru viță de vie, produsul se aplică în doza recomandată de 0,3%, de la apariția primelor frunze, până la începutul coacerii (stadiile BBCH 15-81). Puteți repeta tratamentele la intervale de până la 7-14 zile, în funcție de gradul de intensitate a atacului. Totodată, puteți aplica produsul în amestec cu fungicidul Polyram DF 0,2 % pentru combaterea concomitentă și a manei viței de vie. Timpul de pauză pentru vița de vie este de 28 de zile.

      Pentru cultura de măr, Kumulus® DF se aplică în doza omologată de 0,3%, de la stadiul de urechiușe, până când fructele au jumătate din mărimea finală (stadiile BBCH 10-75). Repetați stropirea merilor la aproximativ 7-10 zile. Puteți aplica fungicidul în amestec cu Polyram® DF (în doza de 0,25%), pentru combaterea concomitentă a rapănului.

      Pentru cultura de castraveți, puteți folosi Kumulus® DF în doza recomandată de 0,4%, de la formarea lăstarilor laterali și până la coacere (stadiile BBCH 21-89). Tratamentele se aplică la un interval de 7-10 zile. Timpul de pauză pentru cultura de castravete este de 3 zile.

      Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite în mod curent în România exceptând produsele cu reacţie puternic alcalină. Pentru o utilizare corectă, consultaţi tabelele de compatibilitate. Nu încercaţi combinaţii noi, necunoscute, fără efectuarea în prealabil a unor teste pe suprafeţe mici.

      Avantajele Kumulus® DF

      • Sulful din componența produsului are o eficacitate foarte bună.
      • Dimensiunea granulelor de sulf este optimă pentru un echilibru bun între eficacitatea imediată (în faza de vapori) și selectivitatea față de cultură.
      • Aderență excelentă pe frunză datorită substanțelor auxiliare din formularea de tip DF.
      594874201897

      Fisa tehnica

      Greutate
      20g
      Cultura tratata
      legume
      Boala tratata
      fainare

      Referinte specifice

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Kumulus DF 30g

      Clienti au mai cumparat si:

      16 alte produse in aceeasi categorie

      Kumulus DF 30g

      3,00 lei
      Tax Included
      594874201897