CAT CHOW STERILISED 1.5kg
      CAT CHOW STERILISED 1.5kg
      CAT CHOW STERILISED 1.5kg
      CAT CHOW STERILISED 1.5kg

      CAT CHOW STERILISED 1.5kg

      Review (0)
      34,00 lei
      Tax Included
      12251683
      Disponibil

      Hrană uscată completă pentru pisici sterilizate cu tendintă de îngrășare

      Cantitate
      in stoc furnizor
      Scrie o recenzie

      Contacteaza-ne pentru a posta produsul pe SEAP sau plaseaza comanda si te contactam noi. Tel: 0269-211-008

      payment-benner

      Garantia noastra

      Plati sigure
      Plati sigure
      Plata cu cardul rapid si sigur
      Livrare rapida
      Livrare rapida
      Livram oriunde in tara 24/48 ore
      Retur 14 zile
      Retur 14 zile
      E ok sa te razgandesti!
      Magazin de incredere
      Magazin de incredere
      100% multumit sau banii inapoi
      Esti pe maini bune!
      Consultanta gratuita
      Te ajutam in proiectele tale.
      Esti pe maini bune!
      Esti pe maini bune!
      E promisiunea noastra!

      Cat Chow Adult Sterilised a fost special concepută pentru pisici sterilizate.

      Înainte de sterilizare metabolismul pisicii regularizează nevoia de energie, iar pisica va mânca doar atât cât să-și satisfacă această nevoie. După sterilizare acest proces de autoreglare este afectat, iar pisica va mânca mai mult decât are nevoie, fapt ce va duce repede la obezitate. Chiar la numai 48 de ore după sterilizare, cantitatea de hrană mâncată va crește cu 20% pe când necesarul de energie va descrește cu 30%.

      Un nivel redus de carbohidrați poate duce la o creștere ușoară a zahărului din sânge și se evită astfel senzația prematură de foame. Totodată, pisicile sterilizate sunt mai predispuse la formarea de pietre urinare, mai ales dacă sunt și grăsuțe, deoarece ele beau mai puțină apă și produc astfel mai puțină urină

      Această mâncare are un conținut controlat de minerale și astfel se ține sub control valoarea ph-ului urinar, ajutând la menținerea sănătății tractului urinar. În plus hrana are multe proteine animale care sunt benefice pentru menținerea masei musculare.

      Formula include o combinație specifică de ingrediente naturale atent selectate: păstârnac, spanac, mazăre și morcovi. Hrana e bogată în vitamina E, iar aceasta poate contribui la întărirea sistemului natural de apărare al organismului.

      Taurina inclusă este deosebit de importantă pentru pisici deoarece organismul lor nu o poate produce. Pe lângă multe alte efecte benefice, taurina contribuie la buna funcționare a inimii și a ochilor. Rapița și cicoarea mărunțite ajută digestia.

      Datorită gradului mare de digestabilitate, hrana Cat Chow va reduce volumul de excremente al pisicii, iar astfel veți putea schimba mai rar așternutul din litieta. 

      Conținut: cereale* (39% porumb întreg*), carne și subproduse din carne (20%**), extract de produse vegetale secundare, uleiuri și grăsimi, produse vegetale secundare (2,7% pulpă de sfeclă de zahăr uscată, 0,07% pătrunjel uscat din 0,4% pătrunjel), legume* (2% rădăcină de cicoare uscată, 0,07% morcov uscat din 0,4% total de morcov, 0,07% spanac uscat din 0,4% spanac), minerale, drojdie* (0,3%)

      Componenți analitici: vitamina A (14.000 UI/kg), vitamina D3 (1.150 UI/kg), vitamina E (100 UI/kg), sulfat de fier monohidrat (160 mg/kg), iodat de calciu anhidru (2,6 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (39 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (17 mg/kg) sulfat de zinc monohidrat (200 mg/kg) selenit de sodiu (0,2 mg/kg) vitamine B (120 mg/kg), antioxidanți.

      12251683

      Referinte specifice

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      CAT CHOW STERILISED 1.5kg

      Clienti au mai cumparat si:

      12 alte produse in aceeasi categorie

      CAT CHOW STERILISED 1.5kg-Mancare pisici

      CAT CHOW STERILISED 1.5kg

      34,00 lei
      Tax Included
      12251683