Peste 15.000 de clienti. De 10 ani pe maini bune!
Peste 15.000 de clienti. De 10 ani pe maini bune!
Conservant alimentar pentru industria vinului (dioxid de sulf solutie lichida 5-6%)
Conservant alimentar SO2 ce asigura fermentatia controlata a vinului .
Dioxid de sulf , gaz lichefiat solubil in apa. Tara de provenienta Romania.
Ajuta la o fermentatie controlata a vinului, la consevarea legumelor sau fructelor, in gospodarii sau industrial. 50ml = 100kg struguri(fructe)
Se utilizeaza stropind strugurii inainte de zdrobire : 1L sol / tona struguri, sau la sfarsitul fermentatiei dupa ce vinul a fost tras de pe drojdie : 0,7-1 L/ 1000L vin, insotit de tratamentul cu bentonita alimentara. Daca a fost utilizat inainte de de zgrobitul fructelor doza va fi de 0,5L / 1000l vin.
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.